19.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportVIDEO. Iga Swiatek, OUT de la Australian Open

VIDEO. Iga Swiatek, OUT de la Australian Open

Iga Swiatek, principala favorită de anul acesta la câștigarea turneului Australian Open, a fost eliminată de Linda Noskova, în vârstă de 19 ani!

Poloneza a fost învinsă, sâmbătă la Melbourne, de cehoaica Linda Noskova (19 ani), nr. 50 mondial, cu 3-6, 6-3, 6-4.

Campioana poloneză Iga Swiatek a suferit o surpriză neașteptată la Openul Australiei, părăsind turneul într-o fază incipientă. Swiatek nu a mai ieșit atât de devreme dintr-un turneu de Mare Șlem de la Wimbledon 2022, întrerupând astfel o serie impresionantă de 18 meciuri consecutive câștigate, începută în toamna anului 2023.

YouTube video

Adversara sa, debutanta la Openul Australiei, Noskova, a reușit să producă o surpriză majoră, eliminând-o pe aceasta. Pentru Noskova, aceasta este o performanță notabilă, având în vedere că nu a trecut niciodată de turul 2 la un Grand Slam înainte de această ediție.

Următoarea provocare pentru Noskova va fi întâlnirea cu ucraineanca Elina Svitolina, pentru un loc în sferturile de finală ale competiției.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...

Echipă mixtă română de tenis de masă, calificată la Olimpiadă

Perechea română alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat pentru proba de dublu mixt din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă