20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăVideoSute de polonezi au mers la cinematograf pentru a asista la transferul...

Sute de polonezi au mers la cinematograf pentru a asista la transferul de putere

Sute de polonezi s-au îndreptat luni (11 decembrie) către un cinematograf din centrul Varșoviei pentru a urmări o sesiune a parlamentului care a inaugurat un nou guvern pro-european condus de Donald Tusk, ilustrând interesul imens pe care l-a generat transferul de putere, potrivit Reuters.

Sute de polonezi au mers la un cinematograf, în Varșovia, pentru a urmări transferul politic al puterii după opt ani de politică naţionalistă a Partidului Lege și Justiție (PiS).

 „ Este plăcut de urmărit, poți auzi lucruri interesante, păreri interesante. De asemenea, ca un astfel de divertisment neobișnuit, este cu siguranță captivant pentru mulți oameni”, Dominik Kazus, artist.

Instagramerul Michal Marszal a venit cu ideea și spune că „nu-i vine să creadă că s-a întâmplat”.

Parlamentul polonez l-a susținut pe Donald Tusk pentru a deveni prim-ministru și se așteaptă să dezghețe relațiile cu Uniunea Europeană.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

VIDEO. Dana Budeanu îi atacă pe părinții lui Vlad Pascu: “Sunt cel puțin la fel de responsabili”

În cadrul emisiunii "Punctul Culminant" de la România TV, difuzată joi, Dana Budeanu a fost invitată să vorbească despre unele subiecte de actualitate extrem...

Tribunalul Vaslui a decis! Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu

Tribunalul Vaslui a menţinut, vineri, măsura arestului la domiciliu în cazul preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mită. „În...

Comisarul european pentru agricultură, Janusz Wojciechowski, vine în România

Comisarul european pentru agricultură, Janusz Wojciechowski, se va deplasa în România pentru o vizită de două zile, în perioada 13-14 mai 2024.  Luni, 13 mai,...
Ultima oră
Pe aceeași temă