20.3 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăVideoVIDEO. Panică în timpul zborului! Un bărbat a deschis ușa pentru ieșirea...

VIDEO. Panică în timpul zborului! Un bărbat a deschis ușa pentru ieșirea de urgență

Un bărbat neidentificat, în vârstă de 38 de ani, a creat haos în noaptea de duminică (26 noiembrie), folosind ieșirea de urgență a unui avion al companiei Southwest Airlines pe Aeroportul Internațional Louis Armstrong New Orleans.

Martorii oculari au filmat pasagerii panicați care voiau să coboare din aeronavă, după ce bărbatul a deschis brusc ieșirea de urgență și a sărit pe pistă. Nimeni nu a fost rănit.

Personalul aeroportului a intervenit prompt și l-a reținut pe individ până la sosirea autorităților pentru a-l lua în custodie.

Autoritățile de la Jefferson Parish Sheriff’s Office au declarat presei locale că bărbatul părea dezorientat și deconectat de ceea ce îl înconjura, ceea ce i-a făcut să suspecteze o criză de sănătate mintală. În consecință, acesta a fost dus la un spital din apropiere pentru evaluare, deși nu a fost arestat în mod oficial.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

VIDEO. Mesajul lui Mbappe. Francezul a anunțat oficial că va părăsi PSG. “Este ultimul meu an”

După șase ani de activitate la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe (25 de ani) a luat decizia de a pleca. Speculațiile din presa internațională s-au...

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision de sâmbătă, în urma unei plângeri depuse de un membru al echipei de...

Din 13 mai,o nouă ediție Tezaur: Dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an la titlurile de stat

COMUNICAT DE PRESĂ Românii pot investi, începând de luni, 13 mai, în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1 și 3 ani, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă