6.1 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăVideoVIDEO. Panică în timpul zborului! Un bărbat a deschis ușa pentru ieșirea...

VIDEO. Panică în timpul zborului! Un bărbat a deschis ușa pentru ieșirea de urgență

Un bărbat neidentificat, în vârstă de 38 de ani, a creat haos în noaptea de duminică (26 noiembrie), folosind ieșirea de urgență a unui avion al companiei Southwest Airlines pe Aeroportul Internațional Louis Armstrong New Orleans.

Martorii oculari au filmat pasagerii panicați care voiau să coboare din aeronavă, după ce bărbatul a deschis brusc ieșirea de urgență și a sărit pe pistă. Nimeni nu a fost rănit.

Personalul aeroportului a intervenit prompt și l-a reținut pe individ până la sosirea autorităților pentru a-l lua în custodie.

Autoritățile de la Jefferson Parish Sheriff’s Office au declarat presei locale că bărbatul părea dezorientat și deconectat de ceea ce îl înconjura, ceea ce i-a făcut să suspecteze o criză de sănătate mintală. În consecință, acesta a fost dus la un spital din apropiere pentru evaluare, deși nu a fost arestat în mod oficial.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Israelul a lovit ţinte din apropierea Damascului

Israelul a efectuat miercuri lovituri asupra unor ţinte din apropierea Damascului, a afirmat Ministerul sirian al Apărării, cel mai recent atac împotriva capitalei Siriei...
00:01:01

Un oficial al JO Paris 2024 spune că nu este nevoie de aer condiționat în satul atleților

Un oficial al JO Paris 2024 i-a asigurat săptămâna aceasta pe concurenți că apartamentele din satul atleților sunt adaptate la temperaturile verii, pe fondul...

Curtea Supremă a SUA se va sesiza în problema imunității penale invocate de Donald Trump

Curtea Supremă a Statelor Unite(SUA) a acceptat miercuri să se sesizeze în problema imunităţii penale invocate de Donald Trump şi să o examineze la...
Ultima oră
Pe aceeași temă