14.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăPoliticăOrganizația PMP Hunedoara a trecut, in corpore, la PUSL

Organizația PMP Hunedoara a trecut, in corpore, la PUSL

După ce filiala PER Arad s-a alăturat PUSL săptămâna trecută, organizația județeană Hunedoara a Partidului Mișcarea Populară (PMP) a trecut, in corpore, la Partidul Umanist Social Liberal.

După șocul de săptămâna trecută, când organizația PER Arad a trecut la PUSL, acum organizația județeană Hunedoara a PMP s-a alăturat umaniștilor.

„Organizația județeană Hunedoara a Partidului Mișcarea Populară (PMP) s-a alăturat Partidului Umanist Social Liberal. Astfel, organizația PUSL Hunedoara, județ unde umaniștii au deja o filială puternică, se consolidează și mai mult. 

Aceasta mutare politică importantă vine la scurt timp după ce filiala PER Arad s-a alăturat umaniștilor și demonstrează, încă o dată, că PUSL este o alternativă viabilă și un partid cu șanse reale să fie parte și din următoarea configurație a Parlamentului.

Umaniștii au decis deja, în cea mai recentă ședință a conducerii naționale a partidului, ca la alegerile din 2024 să participe prin propriile forțe, cu demnitate, onoare și curaj”, se arată într-un comunicat la PUSL.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Incendiul izbucnit la o clădire dezafectată de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București a fost lichidat

Incendiul izbucnit luni seară la o clădire dezafectată de pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală a fost stins de pompierii sosiţi la faţa...

Momente emoționante pe Anfield! Jurgen Klopp s-a despărțit de FC Liverpool cu o victorie

FC Liverpool a câştigat cu scorul de 2-0 în faţa lui Wolverhampton și a terminat pe poziția a treia în Premier League. La ultimul...

Poliția ungară l-a arestat pe căpitanul unei nave implicată într-o coliziune pe Dunăre

Poliţia ungară a anunţat luni că l-a arestat pe căpitanul unei nave de croazieră sub pavilion elveţian implicată într-o coliziune pe Dunăre cu o...
Ultima oră
Pe aceeași temă