14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportFormula 1Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Braziliei. Olandezul a ajuns la...

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Braziliei. Olandezul a ajuns la 17 victorii în 2023

Olandezul Max Verstappen a reușit a 17-a victorie din 2023 după ce s-a impus, duminică, în Marele Premiu al Braziliei, pe circuitul Interlagos de la Sao Paulo.

Pilotul lui Red Bull, care și-a asigurat deja un nou titlu mondial, a fost urmat în clasament de britanicul Lando Norris (McLaren) a încheiat pe locul 2 şi a obţinut un punct suplimentar pentru cel mai rapid tur de pistă, în timp ce spaniolul Fernando Alonso (Aston Martin) a fost pe locul 3, după un duel cu mexicanul Sergio Perez (Red Bull).

Weekendul trecut, în Mexic, Max Verstappen obţinuse al 16-a lui succes în acest an, îmbunătăţindu-şi recordul de 15 victorii într-un sezon, stabilit anul trecut.

Verstappen, ajuns la 52 de victorii în cariera sa, a cucerit al treilea titlu mondial consecutiv luna trecută în Qatar, când Reb Bull şi-a asigurat din nou titlul în campionatul constructorilor.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă