16.5 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăVideoVIDEO. Mii de persoane se alătură marșului pro-Palestina din Sydney

VIDEO. Mii de persoane se alătură marșului pro-Palestina din Sydney

Mii de persoane au participat sâmbătă, 21 octombrie, la un marș pro-palestinian în cel mai mare oraș din Australia, Sydney, după ce poliția a aprobat desfășurarea evenimentului.

Protestatarii au scandat “Free Palestine” și au purtat pancarte pe care scria “Stop Genocide” și “Un Holocaust nu justifică un altul”.

Organizatorul Palestine Action Group a declarat că aproximativ 15.000 de persoane au participat la marșul și mitingul de la Primăria din Sydney. Grupul a postat pe contul său de Facebook că nu vor fi tolerate arderea steagurilor, scandările antisemite sau “orice alt comportament care denigrează orice rasă sau religie”.

Mitinguri pro-Palestina au fost programate, de asemenea, sâmbătă în capitalele de stat Brisbane, Perth și Hobart, a precizat Palestine Action Group.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Infografic FES România: Evoluția încrederii românilor în Uniunea Europeană, în contextul alegerilor europarlamentare

Monitorul Social, proiect al Friedrich-Ebert-Stiftung România, a publicat un infografic cu privire la încrederea românilor în Uniunea Europeană cu ocazia Zilei Europei, înainte de...

Trump nu a putut ajunge la sărbătoarea lui Putin, pentru că vremea a fost cam Stormy

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Omul care a anunțat că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore, Donald Trump, regretă că nu a...

Rusia și China subiectele principale ale alegerilor prezidențiale din Lituania

În Lituania va avea loc duminică primul tur al alegerilor prezidenţiale, la care au drept de vot circa 2,5 milioane din cei 2,8 cetăţeni;...
Ultima oră
Pe aceeași temă