19.3 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSportFotbalEchipa lui Adrian Mititelu și-a găsit antrenor! FCU Craiova va fi pregătită...

Echipa lui Adrian Mititelu și-a găsit antrenor! FCU Craiova va fi pregătită de un fost conductor de tren

După ce negocierile cu Marius Croitoru au eșuat, FCU Craiova și-a găsit antrenor, în persoana lui Giovanni Costantino, un italian în vârstă de 39 de ani care a lucrat ultima dată în liga secundă cipriotă.

Tehnicianul în vârstă de 39 de ani şi-a început cariera la o echipă de juniori a clubului finlandez FC Futura, apoi a fost secundul lui Marco Rossi la Honved şi la naţionala Ungariei, secund la Dunajska Streda, iar ca principal le-a pregătit pe MTK Budapesta, Casarano şi pe Agia Napa (Cipru), pe care o preluase în septembrie.

Prezentarea oficială a tehnicianului a avut loc astăzi, iar mai jos puteți urmări conferința de presă susținută de italian.

Potrivit presei din Italia, Giovanni Costantino a fost conductor de tren în regiunea Emilia Romagna, înainte de a ajunge antrenor. Acesta deține licența PRO din anul 2021.

FCU Craiova a schimbat antrenorul după doar câteva săptămâni de la numire, portughezul Joao Janeiro fiind concediat pe 21 iunie după ce începuse treaba pe 3 iunie. Formația lui Adrian Mititelu a început sezonul cu interimarul Florin Drăgan, dar apoi a fost pregătită de Nicolae Dică (etapele 2-7), după demiterea acestuia revenind ca interimar Drăgan. Pe 21 septembrie, Paul Răducan a fost numit antrenor principal, semnând un contract până pe 30 iunie 2024.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 790: Blinken, vizită surpriză la Kiev

Şeful diplomaţiei americane, Antony Blinken, a sosit în această dimineaţă la Kiev pentru o vizită surpriză care ar trebui să-i liniştească pe ucraineni cu...

Guvernul va decide cum beneficiarii Programului Anghel Saligny ar putea depune documentele pentru finanțare și după iunie 2024

Guvernul urmează să discute în şedinţa de marţi o ordonanţă de urgenţă în baza căreia beneficiarii Programului Anghel Saligny vor putea depune documentele în...

Construirea unui loc de parcare la Brașov costă 20.000 de euro, anunță primarul

Construirea unui singur loc de parcare etajat, în Brașov, costă 20.000 de euro, a anunțat primarul municipiului, Allen Coliban. Primarul municipiului Brașov s-a referit la...
Ultima oră
Pe aceeași temă