15 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăEconomieEconomie internăA apărut un cântec despre fostul premier Tudose. E lăudat pentru podul...

A apărut un cântec despre fostul premier Tudose. E lăudat pentru podul de la Brăila

Europarlamentarul Mihai Tudose, fost prim-ministru, este lăudat într-un cântec despre care se poate spune că face parte din categoria manele.

Cântecul este lansat foarte recent și se referă la podul care s-a construit peste Dunăre, la Brăila. Cântecul s-ar intitula “Pe podul lui Tudose”. Cântecul a fost postat și pe youtube, aparent chiar de interpretul său.

Despre Mihai Tudose, cântărețul spune, de-a lungul liniei melodice, următoarele:  „Curajos peste măsură / Doar c-o simplă semnătură / A semnat ca un bărbat și-avem podul cel mai înalt”.

“Podul de la Braila s a realizat prin curajul, dorinta si riscul Primului ministru TUDOSE. A adus o mare onoare Brailei. Va ramane in istorie”, este textul care însoțește această lucrare muzicală.

După cum se știe, podul de la Brăila a fost dat în folosință în iulie 2023. La ceremonia de inaugurare au venit președintele Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu și vicepremierul Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor. De asemenea, la inaugurare a venit și fostul premier Mihai Tudose.

Tudose a fost prim-ministru între anii 2017 – 2018. Tudose este socotit un apropiat al actualului premier și președinte al PSD, Marcel Ciolacu.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

EXCLUSIV. Băneasa nu e lăsat aeroport de rezervă pentru Otopeni. Avioanele de pe Otopeni, nevoite să treacă munții într-un motor, în caz de urgență

Aeronavele care sunt nevoite să aterizeze de urgență după decolarea de pe Otopeni sau înainte de aterizarea pe acest aroport, în cazul unor defecțiuni...

Cîțu insistă să-l cheme pe Ciolacu la o dezbatere pe teme economice

Fostul premier Florin Cîțu (PNL) îl cheamă cu insistență pe premierul Marcel Ciolacu (PSD) la o dezbatere pe teme economice. În prezent, Cîțu este senator...

Guvernul n-are bani pentru Memorialul rezistenței anticomuniste

Guvernul României subvenționează cu un miliard de lei canalele de streaming Netflix și Disney – adică 200 milioane de euro – dar nu are...
Ultima oră
Pe aceeași temă