11.1 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Alisha Lehmann a pozat sexy pentru un nou calendar

GALERIE FOTO. Alisha Lehmann a pozat sexy pentru un nou calendar

Dacă ar fi să ne imaginăm o lume în care fotbalul și moda se intersectează în cel mai spectaculos mod cu putință, cu siguranță Alisha Lehmann ar fi personajul principal.

Acest lucru a devenit realitate zilele trecute, când Alisha, una dintre cele mai talentate jucătoare de fotbal, a pus pe jar rețelele sociale cu o imagine din noul calendar pe care urmează să îl lanseze.

Săptămâna trecută, cei aproape 25 de milioane de fani virtuali ai elvețiencei au fost răsfățați cu o imagine extrem de incitantă, în care Alisha apare îmbrăcată sumar și provocator, într-un bodysuit incredibil de sexy și tocuri înalte. Fotografia a fost menită să anunțe lansarea propriului calendar, așa cum se putea citi în descriere: „Înapoi pentru 2024… Calendarul oficial Alisha Lehmann disponibil pentru precomandă acum! Link în secțiunea de bio.”

Starul lui Aston Villa este deja la a doua lansare de calendar, asta după ce în 2023 s-a bucurat de succesul fulminant pe care l-a avut printre fani cu primele poze incendiare. Însă asta se pare că a costat-o în plan personal, deoarece la sfârșitul anului trecut relația cu mijlocașul Douglas Luiz s-a încheiat din cauza geloziei acestuia. Însă ce a pierdut pe partea personală, Alisha a câștigat pe partea financiară. Calendarul a fost un succes, ea și-a crescut notorietatea pe rețelele sociale și a obținut mai multe oferte de sponsorizare de la diferite branduri. Astfel că era inevitabil să nu urmeze continuarea pentru anul 2024.

Anunțul a fost primit cu bucurie și entuziasm de fani, care au luat cu asalt rețelele sociale pentru a o complimenta. „Aș fi mai mult decât fericit să văd acest an încheiat azi, dacă asta ar însemna să intru în posesia acestui calendar chiar acum”, a scris unul din fani. „Comand două. E deja Crăciun!”, s-a entuziasmat un altul.

Desigur, nu au lipsit nici criticile, căci mulți s-au arătat indignați de costul prea mare al calendarului, iar alții i-au reproșat sportivei că generează o imagine greșită asupra fotbalului feminin.

Supranumită „Barbie din fotbal”, blondina a avut o ofertă de 100.000 de dolari pentru a-și deschide un cont pe My.Club, o platformă dedicată adulților. Din păcate pentru fani, atacanta formată la Young Boys Frauen a spus pas.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Premieră! Petrocub Hînceşti, campioana la fotbal a Republicii Moldove

Echipa de fotbal Petrocub Hînceşti a scris istorie în Republica Moldova, devenind pentru prima dată campioană națională, după remiza obținută sâmbătă, 1-1, pe terenul...

Reacția purtătorului de cuvânt al BOR, după ce Elveția a câștigat Eurovisionul: „Victoria lui Nimeni. Un imn înălţat non-binarităţii”

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române (BOR), a reacționat dur după ce interpretul elvețian Nemo a cucerit marele trofeu de la...

Sfârșit de drum pentru Djokovic la Roma. Sârbul a fost eliminat de locul 32 mondial

Novak Djokovic a fost eliminat din turneul ATP Masters 1.000 de la Roma și a constituit una dintre surprizele majore ale competiției. Cu toate...
Ultima oră
Pe aceeași temă