20.6 C
București
vineri, 28 iunie 2024
AcasăVideoVIDEO: Insula spaniolă Mallorca, lovită de o furtună puternică

VIDEO: Insula spaniolă Mallorca, lovită de o furtună puternică

Ploi abundente și vânturi puternice au măturat duminică (27 august) părți din Insulele Baleare, inclusiv Mallorca, și Catalonia, în nord-estul Spaniei.

Vânturile puternice au doborât copaci, au aruncat mese și scaune în aer și resturi care s-au prăbușit în clădirile din apropiere.

“A început cu vântul. Am văzut scaune zburând. Am ieșit să verific scaunele și m-am întors și am văzut copacul căzând. Este o motocicletă sub el și a căzut deasupra mașinii mele și a unei alte mașini care circula în apropierea lui”, a declarat un locuitor din zonă.

Separat, un număr mic de persoane au fost rănite duminică. Nava P&O Cruises Britannia, ancorată în insula spaniolă Mallorca, a fost lovită de furtună, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Primul Consiliu UE după alegeri: Agenda strategică, locuri de muncă de top și Zelensky, pe masa discuțiilor

Liderii UE s-au adunat la Bruxelles joi și vineri pentru primul summit după scrutinul de alegeri în care să numească oficiali de rang înalt...

Cacealmaua loviturii de stat din Bolivia

După ce trupele militare ale generalului Juan José Zúñiga au luat cu asaltMurillo din La Paz, iar un tanc a intrat în Palatul prezidențial,...

Românii caută cu disperare revanșa pentru umilințele trăite

Timp de cel puțin trei zile, românii au luat în stăpânire sleitele spirite ale burgurilor germane: München, Köln și Frankfurt. Adunați de peste mări și țări, veniți...
Ultima oră
Pe aceeași temă