26.9 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSportFotbalAndrei Cordea, transferat oficial la Al-Tai. Ce salariu va încasa fostul jucător...

Andrei Cordea, transferat oficial la Al-Tai. Ce salariu va încasa fostul jucător de la FCSB

FCSB l-a vândut pe Andrei Cordea la formația saudită Al-Tai, cu care mijlocaşul ofensiv a semnat un contract valabil până în 2025.

FCSB a confirmat transferul lui Andrei Cordea la Al-Tai pe pagina sa de Facebook. În schimbul mijlocașului, formația roș-albastră va încasa puțin peste 1,3 milioane de euro.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani a îmbrăcat tricoul roş-albastru de 95 de ori, a înscris de 16 ori şi a oferit 13 pase de gol.

El este primul român care joacă la Al-Tai, club la care au antrenat de-a lungul timpului Ion Dumitru, Alexandru Moldovan, Doru Isac, Liviu Ciobotariu, Claudiu Niculescu şi Mirel Rădoi (ianuarie-mai anul acesta).

Cordea este al cincilea jucător român din prima ligă saudită, ceilalţi fiind Andrei Burcă, Florin Tănase (ambii la Al-Okhdood), Alin Toşca (Al-Riyadh) şi Ciprian Tătăruşanu (Abha), pe lângă antrenorul Cosmin Contra (Damac FC).

La arabi, Cordea va avea un salariu stagional situat în jurul sumei de 1 milion de euro.

Cordea şi-a făcut junioratul la Novara (Italia) după care a mai evoluat la FC Hermannstadt, Academica Clinceni şi FCSB.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Meniul la prânzul din familia Ceaușescu

Despre meniul familiei Ceaușescu s-au spus multe. Ba că era unul elitist, alcătuit din delicatese, ba dimpotrivă, că era unul simplu. În continuare...

Ciucă, Burduja și Ionuț Stroe au fost împreună pe stadion

Trei lideri de vârf al PNL, Nicolae Ciucă, Sebastian Burduja și Ionuț Stroe, au fost împreună la Stadionul „Arcul de Triumf” din București, în...

Premierul Ciolacu le-a oferit autografe copiilor, la Palatul Victoria

Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent, în ziua de sâmbătă, 1 iunie 2024, la Palatul Victoria, unde le-a oferit autografe copiilor și s-a fotografiat...
Ultima oră
Pe aceeași temă