12.7 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Prințul William servește burgeri în sudul Londrei

VIDEO: Prințul William servește burgeri în sudul Londrei

Prințul William al Marii Britanii a făcut o surpriză clienților, când a servit burgeri ecologici dintr-un camion de mâncare în sudul Londrei, scrie Reuters.

Într-o înregistrare video publicată duminică, moștenitorul tronului a împărțit “Earthshot Burgers” pentru a evidenția activitatea câștigătorilor de anul trecut ai premiului său anual Earthshot, pe care l-a înființat pentru a ajuta la dezvoltarea soluțiilor la problemele majore de mediu.

“Vine imediat”, a spus prințul în timp ce servea burgerii clienților uimiți. “Bună dimineața, toată lumea, bine îmbrăcați, gata de plecare.”

Obiectivul pentru William, care a făcut echipă cu fondatorii canalului de YouTube Sorted Food, care analizează gadgeturi de bucătărie și împărtășește rețete, a fost de a crește profilul și activitatea celor trei câștigători anteriori ai premiului Earthshot.

“Așadar, cutia din care sunteți pe cale să mâncați este construită de o companie numită Notpla și nu este plastic, ci un înveliș de alge marine”, le-a transmis Prințul William clienților de la furgoneta de burgeri.

“Ingredientele din interiorul burgerului sunt cultivate într-o seră din India de o companie numită Kheyti și, nu în ultimul rând, modul în care gătim a fost conceput de o doamnă din Kenya care a venit cu așa numitul Mukuru Clean Stoves, concept pentru a reduce poluarea aerului.”

YouTube video

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, trimis în judecată de DNA pentru cumpărare de influență

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă, potrivit agerpres.ro. ''Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale...

Puținele studii ale lui Piedone nu afectează activitatea de primar-gospodar: poți desena băncuțe și dacă știi să faci liniuțe și bastonașe

Ilustrație: Marian Avramescu Foarte mulți cârcotași au criticat studiile primarului sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu – Piedone, candidat pentru funcția de edil-șef. Gurile rele...

Rusia avertizează Franța că-i va ataca eventualele trupe trimise în Ucraina

Rusia a avertizat miercuri Franţa că, dacă preşedintele Emmanuel Macron va trimite trupe în Ucraina, atunci acestea vor fi văzute ca ţinte legitime de...
Ultima oră
Pe aceeași temă