17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăVideoPompierii se luptă cu un incendiu lângă aeroportul Ciampino din Roma

Pompierii se luptă cu un incendiu lângă aeroportul Ciampino din Roma

Pompierii au intervenit sâmbătă (29 iulie) pentru a stinge un incendiu izbucnit la o groapă de gunoi din apropierea aeroportului Ciampino din Roma, potrivit Reuters.

Echipele pompierilor au fost la fața locului la ora 6.45 GMT pentru a stinge flăcările, care au implicat grămezi de deșeuri și au făcut ca o coloană de fum negru să se ridice.

VIDEO: Incendiu mortal la Roma

Un incendiu izbucnit vineri, 2 iunie, la o clădire de apartamente din Roma s-a soldat cu cel puțin un mort și mai mulți răniți, a anunțat un oficial municipal pe rețelele de socializare.

Un videoclip postat online a arătat un fum gros și negru care se ridica din clădirea cu șapte etaje.

Un martor ocular a declarat că a auzit mai multe explozii înainte de a vedea fumul gros.

Președintele municipalității IV, Massimiliano Umberti, a declarat că două persoane au suferit răni grave, iar pompierii au avut dificultăți în a intra în zeci de apartamente.

Incendiul a izbucnit în zona Colli Aniene, în estul orașului, la ora 14:00 (1200GMT), a anunțat agenția italiană de știri Ansa. Aceasta a precizat că se investighează cauza incendiului.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Cod galben de vreme rea în 14 județe! Care sunt zonele vizate de avertizare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi ploi însemnate cantitativ, valabilă pe parcursul zilei...

Bursa de la Bucureşti a câştigat 1,86 miliarde de lei la capitalizare, în această săptămână

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat 1,86 miliarde de lei la capitalizare, în această săptămână, iar valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a crescut cu...

Daniel Nicodim, viceprimar Ploiești: Legea care a declarat 10 Mai ca Ziua Independenței Naționale a îndreptat o gravă mistificare istorică

Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat ceremoniile dedicate Zilei Independenței Naționale a României, care s-au desfășurat la Monumentul Vânătorilor, primul monument din...
Ultima oră
Pe aceeași temă