20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăPoliticăIohannis: PSD nu va primi încă o nominalizare de la mine

Iohannis: PSD nu va primi încă o nominalizare de la mine

“Pot să vă spun, chit că acum nu vorbim despre asta, PSD nu va primi încă o nominalizare de la mine”, a spus Iohannis, întrebat dacă ar fi dispus să mai numească un premier de la PSD în cazul în care acest partid îi va retrage sprijinul politic Vioricăi Dăncilă.

Şeful statului a precizat că şi în cazul în care nu se va schimba actuala majoritate va avea aceeaşi poziţie în cazul unui premier de la PSD.

El s-a declarat convins că rezultatele alegerilor europarlamentare şi ale referendumului vor genera schimbări în spaţiul politic românesc.

În opinia preşedintelui, rezultatele alegerilor nu vor influenţa sentinţa în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care este implicat Liviu Dragnea.

“Eu cred că Justiţia în România este independentă şi îşi face treaba indiferent de ce se votează sau nu se votează. Eu am toată încrederea că se va vedea în definitiv independenţa Justiţiei noastre şi într-o speţă de mare profil politic”, a afirmat Iohannis.

Cele mai citite

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă