14.5 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSportFotbalAndrea Mandorlini, urmașul lui Petrescu la CFR Cluj. Italianul este la a...

Andrea Mandorlini, urmașul lui Petrescu la CFR Cluj. Italianul este la a doua aventură pe banca ardelenilor

Italianul Andrea Mandorlini este noul antrenor principal al celor de la CFR Cluj. Anunțul numirii a fost făcut de clubul ardelean prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook.

„Ţelul clubului nostru de a continua ascensiunea avută în ultimii ani, alături de vasta experienţă şi profesionalismul lui Andrea Mandorlini, vor face echipă în noul sezon competiţional! Tehnicianul care a făcut posibil, în 2010, al doilea event din istoria CFR Cluj, se întoarce pe banca tehnică din Gruia!”, se arată în comunicatul clubului.

Tehnicianul în vârstă de 62 de ani a pregătit-o pe CFR din noiembrie 2009 până în septembrie 2010, reuşind să câştige campionatul, Cupa României şi Supercupa României.

Andrea Mandorlini, care a pregătit-o în acest an pe Mantova (Serie C), a mai antrenat în carieră echipe precum Spezia, Vicenza, Atalanta, Bologna, Padova, Siena, Sassuolo, Hellas Verona, Genoa, Cremonese.

Italianul îi ia locul lui Dan Petrescu, plecat la echipa sud-coreeană Jeonbuk Hyundai Motors FC.

CFR Cluj s-a clasat pe locul al treilea în ediţia recent încheiată a Ligii 1, după ce a câştigat cinci titluri consecutive de campioană.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Angel Tîlvăr spune că navigația maritimă suferă cel mai mult de pe urma acțiunilor de bruiaj

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat marţi că navigaţia maritimă este cea care are cel mai mult de suferit de pe urma acţiunilor de...

Reuniunea partidelor de extremă dreapta de la Madrid: 9 iunie o zi de eliberare și de speranță

Javier Milei, Giorgia Meloni și Marine Le Pen au participat duminica trecută la reuniunea liderilor de extremă dreapta din europa care a avut loc...

Angel Tîlvăr spune că navigația maritimă suferă cel mai mult de pe urma acțiunilor de bruiaj

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat marţi că navigaţia maritimă este cea care are cel mai mult de suferit de pe urma acţiunilor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă