16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSocialUn bărbat de 55 ani a murit înecat în stațiunea Costinești

Un bărbat de 55 ani a murit înecat în stațiunea Costinești

Un bărbat de 55 de ani a murit înecat, miercuri, în staţiunea Costinești, după ce a fost scos în stare de inconştienţă din Marea Neagră, manevrele de resuscitare ale echipajelor medicale deplasate la faţa locului fiind zadarnice.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Dobrogea”, la locul producerii incidentului au fost mobilizate un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa, un echipaj SMURD, precum şi elicopterul aceluiaşi serviciu, conform agerpres.ro.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Costineşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost scos din Marea Neagră, în zona pontonului de pe Lacul Costineşti.

Un bărbat de 55 ani a murit înecat la Costinești, fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că este vorba de un bărbat, de 53 de ani, aflat în stare de inconştienţă. La faţa locului au sosit un echipaj SMURD şi unul din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, care au efectuat manevre de resuscitare, în urma cărora bărbatul a fost declarat decedat”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Sorana Cîrstea, eliminată în optimile turneului de la Roma

Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce a pierdut în două seturi în fața...

Cum îţi promovezi afacerea când eşti la început de drum

Promovarea noului tău business, mai ales dacă nu ai la dispoziție un buget care să îţi permită să angajezi o agenție de marketing, poate...

PwC Romania: Jumătate dintre fraudele din companii se întâmplă din cauza lipsei controalelor privind conformarea

Tranzacţiile care implică criptomonede sunt în creştere, de asemenea, un risc in crestere este cel de greenwashing, adică raportări incorecte/manipulate în domeniul sustenabilităţii numai...
Ultima oră
Pe aceeași temă