7.4 C
București
vineri, 18 octombrie 2024
AcasăTimpul LiberProgram Festival du Bonheur din ParkLake. Concerte și preparate pentru toate gusturile

Program Festival du Bonheur din ParkLake. Concerte și preparate pentru toate gusturile

Dacă nu știi ce să faci în următorul weekend, îți punem la dispoziție Festival du Bonheur organizat la ParkLake. Intrarea este gratuită, iar concertele vor fi pe cinste.

În perioada 8-11 Iunie, ParkLake găzduiește Festival du Bonheur – o experiență culinară de neratat pentru cei care iubesc gastronomia. Timp de patru zile, în ParkLake Garden, ieșirea spre parcul Titan, vei putea să savurezi cele mai delicioase preparare și să te distrezi alături de Macanache și Bitză, care vor întregi atmosfera de festival cu concerte live.

Festival du Bonheur

Cele mai gustoase preparate

Festivalul va oferi vizitatorilor o varietate de produse culinare, toate pregătite special pentru a celebra o adevărată sărbătoare a street food-ului: waffles, burgers, hot dogs sau gogoși se vor afla în meniurile care promit să impresioneze. Responsabili cu tentațiile culinare din acest an sunt cei de la Aperitivo, Burger Van, CLATeatARIE, Furgoneta, Famous Waffles, Meat Busters, Pico de Gallo, Gogoși Bune, Roll, Synergia și Za German.

Programul începe de joi și se termină duminică după cum urmează: Joi și vineri 8-9 Iunie, între orele 16:00 – 22:00, sâmbătă, 10 Iunie și duminică, 11 Iunie, între 11:00 – 23:00 ParkLake Garden este deschis celor care vor să testeze preparate special pregătite. Concertele vor avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul 20:30 – 21:30. Bitză va face show sâmbătă, iar Macanache va încheia, duminică, o ediție de Festival du Bonheur care se anunță inedită.

Intrarea este liberă.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Netanyahu spune că pacea este mai aproape după uciderea lui Yahya Sinwar, liderul Hamas

Moartea liderului mişcării palestiniene Hamas, Yahya Sinwar, oferă şansa păcii în Orientul Mijlociu, a declarat joi seară premierul israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Pro Tv. El...

Pensionare anticipată pentru românii care locuiesc în zone poluate

Un proiect legislativ, adoptat tacit de Senat, reintroduce această pensionare anticipată  De la 1 septembrie, noua Lege a pensiilor a înlocuit-o pe cea anterioară și...

Marcel Ciolacu: România va intra anul acesta în Schengen şi cu graniţele terestre

Premierul a afirmat că a rezolvat Schengen, după un eşec al fostului prim-ministru Marcel Ciolacu a declarat că are „mai multe informații” care îi permit...
Ultima oră
Pe aceeași temă