20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieBinance l-a numit pe Richard Teng la conducerea piețelor regionale din afara...

Binance l-a numit pe Richard Teng la conducerea piețelor regionale din afara Statelor Unite

Binance l-a numit pe Richard Teng la conducerea piețelor regionale din afara Statelor Unite, într-un moment în care cea mai mare bursă de criptomonede din lume se confruntă cu controale din partea autorităților de reglementare din SUA din cauza unor probleme de conformitate, transmite Reuters.

Teng, care și-a dezvăluit promovarea pe profilul său de LinkedIn, conduce deja regiuni precum Asia, Europa și Orientul Mijlociu. El s-a alăturat Binance în calitate de CEO al Singapore în august 2021.

Teng își va începe noul rol luni.

Evoluția vine într-un moment în care Binance a fost sub presiune în ceea ce privește problemele de neconformitate din partea autorităților americane, în timp ce s-a confruntat cu presiuni și în alte țări.

S-a retras din Canada la începutul acestei luni, deoarece țara a stabilit reglementări stricte pentru platformele de tranzacționare a activelor criptografice, în timp ce Australia a anulat licența de servicii financiare a companiei luna trecută, pe fondul unei anchete de reglementare.

Înainte de a se alătura Binance, Teng a deținut funcții în diverse instituții financiare, cum ar fi Singapore Exchange Ltd, Autoritatea Monetară din Singapore și Abu Dhabi Global Market.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...
Ultima oră
Pe aceeași temă