14.6 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO: Prima femeie astronaut din Arabia Saudită se îndreaptă spre spațiu

VIDEO: Prima femeie astronaut din Arabia Saudită se îndreaptă spre spațiu

Un om de știință specializat în cercetarea celulelor stem canceroase este prima femeie astronaut din Arabia Saudită care va merge pe Stația Spațială Internațională.

Prima femeie astronaut din Arabia Saudită se îndreaptă spre spațiu. Rayyanah Barnawi este un om de știință specializat în cercetarea celulelor stem canceroase.

Ea se îndreaptă spre Stația Spațială Internațională pentru a se concentra asupra avansării cercetării în domeniul cancerului de sân. Misiunea, condusă de Axiom Space, este așteptată să dureze opt zile.

“Rayyanah este un om de știință foarte bun, s-a descurcat foarte bine în domeniul ei și, în consecință, a fost selectată ca unul dintre astronauții care vor putea îndeplini experimentul pe care îl vor face pe Stația Spațială Internațională,” spune Haithem Al-Tuwaijri, consilier al Comisiei spațiale saudite.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Alianța Dreapta Unită – hoțul de voturi liberale

Oricât ar încerca să pară altceva, USR e un partid toxic pentru România. Fără ideologie și fără doctrină, e o mișcare care se poziționează...

VIDEO. Meryl Streep a primit Palme d’Or onorific, premiul ce subliniază “locul ei de neşters în istoria cinematografiei”

Meryl Streep, una dintre cele mai remarcabile actrițe din industria cinematografică de la Hollywood, laureată cu trei premii Oscar, a fost onorată marți seară...

Probleme pentru IT-iștii din Cluj. Gameloft, concedieri masive

Gameloft va închide studioul său din Cluj-Napoca, a transmis compania. Peste 100 de angajați vor fi concediați. „La nivel de companie trebuie să reevaluăm în...
Ultima oră
Pe aceeași temă