23.6 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSportWawrinka, out de la turneul ATP Roma

Wawrinka, out de la turneul ATP Roma

Veteranul elveţian Stan Wawrinka a fost eliminat în turul al doilea de la ATP Roma. Elvețianul a pierdut în două seturi, 6-4, 7-6 (7/3).

Wawrinka a fost învins de bulgarul Grigor Dimitrov (33 ATP și cap de serie nr. 26) și a fost eliminat în turul al doilea al turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 7.705.780 de euro.

Acest meci a fost a 13-a întâlniri dintre cei doi jucători, iar în restul partidelor jucate, elvețianul a reușit victoria în șapte meciuri.

Novak Djokovic urmează să-l întâlnească pe argentinianul Martin Tomas Etcheverry, iar Dimitrov va juca împotriva câștigătorului.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Angel Tîlvăr spune că navigația maritimă suferă cel mai mult de pe urma acțiunilor de bruiaj

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat marţi că navigaţia maritimă este cea care are cel mai mult de suferit de pe urma acţiunilor de...

Ana Maria Pătru a fost achitată definitiv și ȋn al doilea proces intentat de DNA Ploiești. Instanța a concluzionat că ,,Fapta nu există”

Curtea de Apel București a confirmat, pe 14 mai, sentința pronunțată anul trecut de către Tribunalul București, care a declarat-o nevinovată pe Ana Maria...

Anumite categorii vor beneficia de creşteri salariale de 10 %, în 2 tranşe. Ciolacu spune că atât își permite

Executivul vrea să majoreze cu 10% salariile unor bugetari, inclusiv din primăriile cu până la 20.000 de locuitori. Majorările ar urma să se aplice chiar în lunile cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă