15.7 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăLifestyleRobert De Niro (79 ani), la al șaptelea copil

Robert De Niro (79 ani), la al șaptelea copil

Robert De Niro a anunțat în această săptămână că mai are încă un copil.

Actorul din “Godfather” a fost întrebat de un reporter de la ET Canada cum este să fii tatăl a șase copii, scrie Daily Mail.

Atunci el a spus că nu are șase, ci șapte copii, precizând că a ajuns recent în viața sa un nou copil. El nu a împărtășit numele copilului sau sexul acestuia.

Robert De Niro, la al șaptelea copil

”Tocmai am primit un copil”, a spus el.

Actorul în vârstă de 79 de ani, câștigător al premiului Oscar, nu a dezvăluit identitatea mamei copilului său, dar ultima dată avea o relație cu instructoarea de arte marțiale Tiffany Chen.

Ei au fost fotografiați ținându-se de mână în iulie 2022, iar în luna martie a acestui an ea era însărcinată.

Reprezentantul său a confirmat pentru DailyMail.com că Robert De Niro nu a făcut o greșeală și că are într-adevăr șapte copii.

Interviul a avut loc săptămâna aceasta, când își promova noul său film “About My Father”, care va avea premiera pe 26 mai.

De Niro a câștigat de două ori premiul Oscar pentru rolul său din “The Godfather: Partea a II-a” și pentru cel mai bun actor în “Raging Bull”.

De asemenea, în 2011, a fost distins cu premiul Cecil B. DeMille de la Globurile de Aur pentru impactul său asupra lumii divertismentului și a primit Medalia Prezidențială a Libertății cinci ani mai târziu.

De Niro are doi copii, Drena – 51 de ani – și Raphael – 46 de ani, cu prima sa soție, Diahnne Abbott.

De asemenea, actorul în vârstă de 79 de ani are doi gemeni de 27 de ani, Aaron și Julian, cu o fostă iubită, Toukie Smith.

Ulterior, s-a recăsătorit și mai are doi copii cu fosta soție Grace Hightower, Elliot, în vârstă de 25 de ani, și Helen, în vârstă de 11 ani.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Israelul justifică acțiunea militară de la Rafah împotriva Hamas prin existența unor tuneluri sub frontiera egipteană

Israelul afirmă că există tuneluri sub frontiera egipteană cu Fâşia Gaza pentru a justifica ofensiva sa la Rafah împotriva Hamas, a acuzat miercuri "o...

Ialomița: Un bărbat de 44 de ani a murit când încerca să facă o bombă artizanală

Un bărbat de 44 de ani din judeţul Ialomiţa a murit încercând să facă o bombă artizanală în locuinţă. Materialele folosite au explodat. În...

Cartea lui Ciucă ar fi fost scrisă cu inteligența sa artificială, pe care i-au creionat-o liberalii

Ilustrație: Marian Avramescu Foarte mulți se întreabă cum a izbutit președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, să-și scrie cartea într-un timp...
Ultima oră
Pe aceeași temă