13.4 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportEugen Neagoe a semnat cu Dinamo

Eugen Neagoe a semnat cu Dinamo

Ultima oară la conducerea tehnică a echipei Sepsi Sf. Gheorghe, cu care a reuşit calificarea în play-off-ul Ligii 1 în sezonul recent încheiat, Eugen Neagoe şi-a început cariera de antrenor în 2005. Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, Drobeta Tr. Severin, apoi Steaua, Universitatea Craiova, prima reprezentativă a României şi Al-Ittihad (Arabia Saudită) ca antrenor secund, Aris Limassol, Nea Salamis (ambele din Cipru), Politehnica Iaşi şi Sepsi Sf. Gheorghe sunt echipele pregătite de Eugen Neagoe.

Ca jucător, Eugen Neagoe a evoluat pentru Universitatea Craiova, Farul Constanţa, Vasas Budapesta, Ferencvaros, Alki Larnaca, Omonia Nicosia, Veria, Dinamo Bucureşti şi Extensiv Craiova, marcând 35 de goluri în 165 de meciuri în prima divizie a fotbalului românesc.

– 58 de partide a adunat Eugen Neagoe pe banca celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, din 14 noiembrie 2017 până luna trecută, pe 2 mai. Şi-a îndeplinit obiectivele în ambele sezoane, evitarea retrogradării în primul an şi calificarea în play-off, anul acesta.

– 31 de meciuri a antrenat Eugen Neagoe la Politehnica Iaşi, cu care a reuşit menţinea în prima ligă şi câştigarea play-out-ului în sezonul 2016-2017.

– 6 goluri în 12 meciuri a înscris Eugen Neagoe pentru Dinamo în sezonul competiţional 1997-1998.

FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Mircea Rednic au convenit, luni, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale după cea mai slabă clasare din istoria echipei din Ştefan cel Mare, locul 9 în Liga 1 la finalul sezonului competiţional 2018-2019.

Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...
Ultima oră
Pe aceeași temă