8.9 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăInternaționalMomente de groază! Motorul unui avion ar fi luat foc după un...

Momente de groază! Motorul unui avion ar fi luat foc după un impact cu o pasăre. VIDEO

Un avion al companiei American Airlines a fost nevoit să se întoarcă la aeroportul din Columbus, Ohio, duminică dimineața, după ce, în urma unei coliziuni cu o pasăre, s-ar fi declanșat un incendiu la motor, transmite CNN.

Avionul Boeing 737 plecase din Columbus spre Phoenix înainte ca echipajul să raporteze un posibil accident cu o pasăre, în jurul orei locale 8.00, a anunțat Administrația Federală a Aviației.

Avionul s-a întors în siguranță la Aeroportul Internațional John Glenn Columbus, a precizat FAA.

“Echipajele de urgență au răspuns la un incident aviatic la CMH în această dimineață, care a implicat un incendiu la motor. Aeronava a aterizat în siguranță, iar aeroportul este deschis și operațional”, a precizat Aeroportul Internațional John Glenn Columbus.

FAA investighează situația.

Zborul s-a întors în siguranță la Columbus “din cauza unei probleme mecanice”, a precizat American Airlines într-un comunicat.

“Zborul a aterizat în mod normal și a rulat în siguranță până la poarta de îmbarcare cu propria putere. Aeronava a fost scoasă din serviciu pentru întreținere, iar echipa noastră lucrează pentru a readuce clienții pe drumul spre Phoenix”, se arată în comunicatul American Airlines.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

CSAT trebuie să-i aprobe lui Iohannis încă o factură pentru candidatura la NATO

Ilustrație: Marian Avramescu Consiliul Superior de Apărare a Țării (CSAT) va trebui să-i aprobe președintelui Klaus Werner Iohannis decontarea probabil a ultimei facturi sau...

Roberta Metsola: Tbilisi, te auzim! Te vedem

Preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, şi-a exprimat, marţi, sprijinul pentru poporul georgian, într-o postare pe reţelele de socializare, potrivit actualitate.org. Roberta Metsola, mesaj pentru georgieni:...

Reporterul Pro Tv Marius Buga condamnat pentru sex cu doi minori instituționalizați

Jurnalistul Marius Buga a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare pentru sex cu doi minori instituţionalizaţi, conform deciziei luată marţi...
Ultima oră
Pe aceeași temă