13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternaționalJoe Biden va urmări cazul fostului preşedinte Donald Trump, dar "nu se...

Joe Biden va urmări cazul fostului preşedinte Donald Trump, dar „nu se concentrează” prea mult pe acesta

Preşedintele SUA, Joe Biden, va urmări informaţiile difuzate de presă despre cazul fostului președinte Donald Trump, dar „nu se concentrează” direct pe acest eveniment, a anunţat Casa Albă, transmite observatornews.ro.

„Sigur că, dat fiind că acest caz este difuzat zilnic ore întregi de multe posturi de televiziune, în mod evident, preşedintele va afla de acest caz din unele ştiri, dar nu se concentrează pe acest eveniment. Preşedintele se concentrează pe situaţia poporului american, aşa cum face zilnic. Se concentrează pe modalităţile de a continua să scadă preţurile”, a declarat Karine Jean-Pierre, purtătoarea de cuvânt a Preşedinţiei SUA, potrivit postului de televiziune CNN.

VIDEO – Biden: „Nu comentez punerea sub acuzare a lui Trump”

Președintele american Joe Biden a declarat vineri (31 martie) că „nu va vorbi despre” inculparea fostului președinte Donald Trump.

Acuzațiile aduse de o anchetă condusă de procurorul districtual din Manhattan, Alvin Bragg, au loc în contextul în care Trump încearcă să obțină nominalizarea republicană pentru a candida din nou la președinție în 2024. Acuzațiile specifice nu sunt cunoscute încă, deoarece actul de acuzare rămâne sub sigiliu.

Trump devine primul fost președinte american care se confruntă cu acuzații penale, dar își susține nevinovăția și a indicat că nu va renunța la candidatură.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă