27.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăPoliticăUPDATE CExN PSD: A fost stabilită data Congresului

UPDATE CExN PSD: A fost stabilită data Congresului

“A fost o propunere făcută de către doamna preşedinte interimar, propunere care s-a supus la vot şi a fost adoptată cu majoritate. Va fi un Congres cu alegeri, schimbarea statutului, în primă parte, şi a doua parte a Congresului inclusiv, cred, cu validarea candidatului la funcţia de preşedinte al României”, a declarat Bădălău.

El a confirmat că data Congresului va fi 29 iunie. Bădălău a precizat că în cadrul Congresului va fi ales un nou Birou Politic.

Preşedintele PSD Giurgiu a adăugat că, până la Congres, este necesară şi o adaptare a programului de guvernare la “nevoile de astăzi”.

“O să trebuiască să facem un program politic pe care să-l prezentăm la Congres pentru cetăţeni, trebuie să adaptăm programul de guvernare la nevoile de astăzi şi, aşa cum vă spuneam, probabil să validăm şi candidatul la Preşedinţie”, a spus Bădălău.

El a informat că o va susţine pe Viorica Dăncilă la funcţia de preşedinte al PSD, dacă aceasta îşi va depune candidatura.

Cele mai citite

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...

Biden îl primește pe Iohannis la Casa Albă. România urmează să cumpere din SUA avioane F-35 de 6,5 miliarde USD

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi primit de președintele SUA, Joe Biden, la Casa Albă, în ziua de 7 mai 2024, într-un moment în...

Nicușor Dan și problemele nerezolvate ale traficului bucureștean

În 2020, Nicușor Dan promitea o rezolvare rapidă a situației infernale a traficului din Capitală, prin colaborarea cu un specialist adus din New York...
Ultima oră
Pe aceeași temă