15.4 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiSchimbări pentru modelele iPhone 15! Ce se elimină de la noul model

Schimbări pentru modelele iPhone 15! Ce se elimină de la noul model

Modelele iPhone 15 și iPhone 15 Pro ar putea fi lansate în acest an în Franța, dar și în anumite țări, doar cu eSIM, potrivit unor informații obținute de site-ul francez MacGeneration.

Dacă tăvița pentru cartela SIM este eliminată în Franța, probabil că va fi eliminată și în cel puțin alte câteva țări europene, deoarece Apple vinde de obicei un singur model de iPhone în cea mai mare parte a Europei, potrivit macrumors.com.

De exemplu, iPhone 14 Pro model A2890 vândut în Franța este vândut și în Regatul Unit, Irlanda, Germania, Italia, Spania, Portugalia, Austria, Polonia, Olanda, Belgia, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia, Elveția și în zeci de alte țări.

Apple a eliminat deja tăvița pentru cartela SIM de pe toate modelele iPhone 14 din SUA în septembrie anul trecut, obligându-i pe clienți să folosească un eSIM, un SIM digital care le permite utilizatorilor să activeze un plan de telefonie mobilă fără a fi nevoiți să folosească o cartelă nano-SIM fizică. Apple are un document de asistență cu o listă de operatori care acceptă tehnologia eSIM în întreaga lume.

Când seria iPhone 14 a fost lansată în SUA, Apple a promovat eSIM-urile ca fiind mai sigure decât un SIM fizic, deoarece acestea nu pot fi scoase dintr-un iPhone pierdut sau furat. Apple a adăugat că până la opt eSIM-uri pot fi gestionate în aplicația Setări a iPhone-ului, eliminând necesitatea de a obține, transporta și schimba cartele SIM fizice în timpul călătoriilor. iPhone 13 și modelele mai noi pot avea două eSIM-uri active în același timp.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Sondaj. Imediat după ce și-a relansat candidatura, Gabriela Firea a trecut înaintea lui Piedone, însă după Nicușor Dan

Gabriela Firea ar fi pe locul al doilea în preferințele de vot pentru Primăria Capitalei, după Nicușor Dan, indică un sondaj realizat de grupul...

FOTO. Parcul Liniei din sectorul 6, în faza a doua. Este cel mai lung parc liniar din Europa

Parcul Liniei 2 din Sectorul 6 al Bucureștiului a fost inaugurat duminică, fiind a doua fază a acestui proiect ambițios. Amenajat de Primăria Sectorului...

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 28 aprilie 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 28 aprilie 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 28 aprilie...
Ultima oră
Pe aceeași temă