18.4 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăPoliticăDupă atacul lui Marcel Ciolacu la adresa lui Clotilde Armand, iese și...

După atacul lui Marcel Ciolacu la adresa lui Clotilde Armand, iese și Nicușor Dan și se laudă cu ce nu are

Deja miroase a început de campanii electorale. De la prima oră a dimineții, șeful PSD, Marcel Ciolacu, a ieșit pe Facebook cu un set de critici la adresa primarului sectorului 1 din partea USR, Clotilde Armand că nu face mai nimic.

România Liberă a scris:

Țara „arde” și Marcel Ciolacu este preocupat de mizeria din sectorul lui Clotilde Armand

La câteva ore, primarul general al Capitalei din partea USR, Nicușor Dan s-a simțit probabil vizat și a punctat pe Facebook o listă cu urmează să facă:

  • Transformăm cheiul Dâmboviței într-o zonă prietenoasă, atractivă atât pentru turiști, cât și pentru bucureșteni.
  • Ne dorim ca zona „Cheiul Dâmboviței Unirii – Izvor, Splaiul Independenței, Pod Unirii – Pod Izvor” să devină un adevărat spațiu public destinat petrecerii timpului liber, un traseu de promenadă urbană.
  • Astfel, vom transforma Splaiul Independenței dintr-o barieră într-un element de conectivitate cu centrul orașului, legând, printr-un traseu pietonal și de biciclete, Podul Unirii, Centrul Istoric, Calea Victoriei și Parcul Izvor.
  • Vom construi platforme pietonale, așezate în continuarea actualului trotuar, precum și platforme de belvedere în zona Izvor, vom restaura podul pietonal, vom reconfigura pista pentru bicicliști și vom amenaja spații verzi.
  • Pentru acest obiectiv, a cărui valoare totală este de aproape 37 de milioane de lei fără TVA, avem deja aprobați indicatorii tehnico-economici, iar acum ne aflăm în faza de finalizare a proiectului tehnic. După obținerea tuturor avizelor vom putea lansa și licitația pentru execuția lucrărilor.
Cristina
Cristina
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Când revin elevii în bănci? Calendarul examenelor naționale

Școala începe pe 8 mai, după vacanța de primăvară și după sărbătorile de Paște pentru creștinii ortodocși, conform calendarului anului școlar 2023-2024. Cursurile din modulul 5...

Un concert al unei orchestre din Hamburg a fost întrerupt de o mașină de spălat

Incident nefericit la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg. În timpul unui spectacol în curs de desfășurare al renumitei orchestre de stat a Filarmonicii...

VIDEO. Real Madrid, campioană pentru a 36-a oară în La Liga

Real Madrid a cucerit titlul în La Liga în mod matematic, după ce a obținut o victorie zdrobitoare împotriva echipei Cadiz, cu scorul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă