13.4 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialUSR va continua tot cu Nicușor Dan la primăria Capitalei

USR va continua tot cu Nicușor Dan la primăria Capitalei

Liderul USR, Cătălin Drulă, a anunțat că partidul său va continua să colaboreze cu primarul Nicușor Dan în Consiliul General al Capitalei. Declarațiile vin ca urmare a demisiei primarului sectorului 6, Ciprian Ciucu, de la șefia PNL București.

„Am avut o întâlnire foarte bună cu primarul Capitalei, Nicușor Dan, în care am discutat despre prioritățile de dezvoltare ale Bucureștiului și respectarea promisiunii pe care împreună am făcut-o, în 2020, locuitorilor acestui oraș”, a scris Cătălin Drulă, miercuri, pe Facebook.

Cătălin Drulă susține că „au fost și încă mai sunt destule dezastre de reparat după haosul lăsat în urmă de administrația Firea – PSD”.

„Eforturile de asanare a finanțelor orașului, de a opri mafiile imobiliare și eficientizare a instituțiilor locale încep să se vadă. Sunt încă multe de făcut pentru infrastructura orașului și am discutat despre proiectele care trebuie accelerate”, a adăugat Cătălin Drulă.

„Continuăm colaborarea noastră din Consiliul General și vom face tot ce ne stă în putere pentru ca Bucureștiul să nu ajungă înapoi pe mâna Gabrielei Firea. Cu atât mai mult cu cât PNL pare să trădeze electoratul și să se arunce în brațele PSD și la București”, a mai afirmat liderul USR.

Cristina
Cristina
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Tragedie în Hunedoara! Un bărbat a murit după ce a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 44 de ani a decedat după ce a fost împuşcat accidental în zona pieptului, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurată...

David Beckham a împlinit 49 de ani. Mesajul fetelor de la Spice Girls

David Beckham a împlinit 49 de ani și a primit felicitări din partea celor dragi, inclusiv din partea Spice Girls, trupă din care a...

Turcia nu va relua schimburile comerciale cu Israelul

Turcia a declarat că nu va relua schimburile comerciale cu Israelul, în valoare de 7 miliarde de dolari pe an, până când nu se...
Ultima oră
Pe aceeași temă