26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportFotbalCupa Mondială: Finală nebună! Argentina câștigă la loviturile de departajare

Cupa Mondială: Finală nebună! Argentina câștigă la loviturile de departajare

Am avut parte de o finală nebună care a ajuns în minutele de prelungire, cu răsturnări de situație, cu un Mbappe care a reușit un hat-trick și mult spectacol! După toate acestea, campioana s-a decis la loviturile de departajare, iar Argentina a reușit să învingă Franța, Messi și compania ridicând mult așteptata Cupă Mondială.

Se părea că Lionel Messi a reușit.

După o revenire uluitoare a francezilor în repriza a doua – grație a două goluri în aproximativ 90 de secunde ale tânărului superstar Kylian Mbappé – Franța și Argentina au ajuns în prelungiri, iar mai apoi la penalty-uri, unde Argentina a reușit să învingă.

A fost nevoie de 90 de minute regulamentare, de 30 de minute de prelungiri și de o lovitură de pedeapsă pentru a se decide.

Cele două superstaruri au fost cele care au intervenit primele pentru echipele lor la loviturile de departajare. Franța a tras prima lovitură, iar Kylian Mbappé, care a reușit un hat trick în acest meci, a trimis-o pe lângă argentinianul Emiliano Martínez.

Următorul a fost legenda. Lionel Messi s-a apropiat de punctul de pedeapsă și, cu calm, a reușit să înscrie.

Dar, după aceea, Franța a ratat următoarele două penalty-uri și a oferit Argentinei un avantaj mare. Iar după ce Gonzalo Montiel a reușit să înscrie patru goluri la rând pentru Argentina, s-a terminat.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Serviciul de închirieri mașini: Fii șoferul mașinii visurilor tale!

Ai în plan să pleci într-o vacanță împreună cu cei dragi, însă achiziția unei mașini nu se află pe lista ta de priorități momentan?...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...

Putin depune jurământul pentru cel de-al cincilea mandat de președinte al Rusiei

Vladimir Putin depune jurământul de președinte al Rusiei, la începutul celui de-al cincilea mandat de șef al statului. Ceremonia se desfășoară la Moscova, la Palatul...
Ultima oră
Pe aceeași temă