16.6 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSocialInternational Autotest Challenge 2019 Etapa 2 - Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea

International Autotest Challenge 2019 Etapa 2 – Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea

Argeșeanul,  Ponea Ovidiu, urmat de doi bucureșteni, Ionescu Alexandru și Drăgan Cristian, sunt  cei  care  au dominat cea de-a doua etapă a INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2019,  care s-a desfășurat duminică, 23 iunie, la Shopping City Râmnicu Vâlcea.

Argeșeanul,  Ponea Ovidiu, a obținut locul 1 în clasamentul open și titlul de Cel mai bun timp al zilei. Într-o luptă foarte strânsă și spectaculoasă, pe următoarele două poziții s-au clasat bucureștenii Ionescu Alexandru și Drăgan Cristian. Toți trei au mers fără greșeală, la diferențe de timp extrem de strânse, astfel:

 

1. Ovidiu:       01:01:64

2. Alexandru: 01:02:09

3. Cristian:     01:02:10

În condiții de concurs dificile, 50 de concurenți, veniți din București, Pitești, Drobeta Turnu Severin, Făgăraș, Cluj și Râmnicu Vâlcea, și-au demonstrat abilitățile în conducere și au ținut publicul cu sufletul la gură, oferind un spectacol total!

Organizatorii evenimentului, Asociația GT Auto Club Sportiv și ACR, alături de Primăria Râmnicu Vâlcea și Gazda concursului, Shopping City Râmnicu Vâlcea, au reușit o nouă etapă de succes.

În cadrul grupelor și claselor, au iesit învingători: 

– la grupa Avansați, clasa 1, Țintaru Iustin, București

– la grupa Avansați, clasa 2, Ionescu Alexandru, București

– la grupa Avansați, clasa 3, Hâncu Remus, București

– la grupa Avansați, clasa 4, Tătulescu Ștefan, București

– la grupa Avansați, clasa 5, Ponea Ovidiu, Mioveni – Argeș

– la grupa Debutanți, clasa 1, Ungureanu Radu, Râmnicu Vâlcea

– la grupa Debutanți, clasa 2, Deaconu Marius, Baile Govora – Vâlcea

– la grupa Femina, Popescu Monica, București

– la grupa Juniori, clasa 1, Cristea Alexandru, București

– la grupa Juniori, clasa 2, Părțilă Andrei, Cluj

– la grupa Modificate, Ponea Ovidiu Mioveni – Argeș

– Cel mai ovaționat pilot  – Coțoinea Alin Alexandru, Râmnicu Vâlcea

 

La echipe, a ieșit învigătoare ȘURUBU RACING, urmată la doar cateva puncte de MXG MOTORSPORT și AMI RACING.

Mulțumim gazdei, Shopping City Râmnicu Vâlcea, partenerilor: Automobil Clubul Român, Supercargo Vâlcea și sponsorilor noștri: Flamicom, Rotakt, Autozone-Vianor, Angelli, Tegee International, Crucea Roșie Râmnicu Vâlcea, precum și piloților, spectatorilor și tuturor celor care ne susțin în activitatea noastră.

INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE se desfășoară anual, din anul 2011 și reunește piloți din toată țara, bine pregătiți, devotați culturii competiționale, bazate pe fairplay. Competiția de îndemânare auto se adresează în mod egal piloților profesioniști și amatorilor care vor să își dezvolte abilitățile în automobilism, cu respect pentru noțiunea de siguranță la volan.

 

Cele mai citite

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă