17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiNicușor Dan a anunțat că Pasajul Basarab nu va mai fi recepționat....

Nicușor Dan a anunțat că Pasajul Basarab nu va mai fi recepționat. VIDEO

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat într-un live pe pagina sa de Facebook, că Pasajul Basarab nu va mai fi recepționat.

Nicușor Dan a transmis că Pasajul Basarab nu va mai fi recepționat, deoarece termenul este depășit de mult timp.

Chiar și așa, acesta a spus că s-a finalizat documentația de atribuire care, acum, este în verificare la Direcţia de Achiziţii.

„Pasajul Basarab nu va mai fi recepţionat, în sensul că recepţia e un act care se produce la terminarea lucrărilor şi mai e o recepţie la finalul perioadei de garanţie şi a fost depăşit de mult termenul. E o chestiune de zile, am terminat documentaţia de atribuire, e în verificare la Direcţia Achiziţii. O să ieşim în achiziţie publică pentru expertiza pe rezistenţa acestui pasaj, ea o să ne spună care sunt lucrările pe care trebuie să le facem.

Apoi Direcţia de Achiziţii o să transmită expertiza la Administraţia Străzilor, care are majoritatea podurilor şi pasajelor din Bucureşti pentru a exista o procedură de mentenanţă pentru acest pod”, a afirmat Nicuşor Dan, potrivit digi24.ro.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă