19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăInternaționalIvanka Trump, ironizată pe reţelele de socializare

Ivanka Trump, ironizată pe reţelele de socializare

La Conferinţa de la Ialta dintre Churchill, Roosevelt şi Stalin, pe plaja Debarcării din Normandia sau pe Lună: într-o serie de colaje trucate, tânăra de 37 ani apare, împotriva voinţei sale, în cele mai importante momente ale istoriei, pe internet.

Hashtag-ul #UnwantedIvanka (‘Ivanka indezirabila’) a apărut pe Twitter după publicarea în acest weekend pe contul de Instagram al Palatului Elysée a unei înregistrări video realizate la Summitul G20 din Japonia.

În înregistrare se poate vedea cum Ivanka Trump încearcă să intervină într-o discuţie informală între premierul britanic Theresa May, premierul canadian Justin Trudeau, preşedintele francez Emmanuel Macron şi şefa FMI, Christine Lagarde, care pare să o ignore pe ‘Prima Fiică a SUA’, aflată lângă ea.

“Poate să pară şocant pentru unii, dar să fii ‘fiică’ nu este o calificare profesională”, a reacţionat tânăra aleasă democrată Alexandria Ocasio-Cortez.

Ivanka Trump are statutul oficial de consilieră a preşedintelui, care îi este şi tată.

Prezentă cu regularitate, alături de soţul său Jared Kushner, în anturajul apropiat al lui Donald Trump la G20 de la Osaka, ea s-a aflat de asemenea alături de tatăl său la întâlnirea istorică a acestuia cu liderul nord-coreean Kim Jong Un în Zona Demilitarizată dintre cele două Corei.

Tânărul cuplu călătoreşte des cu miliardarul republican, care îi ascultă cu atenţie, comentează AFP.

Jared Kushner a fost însărcinat cu o mare responsabilitate: să elaboreze un plan de pace pentru rezolvarea conflictului israeliano-palestinian.

Donald Trump a declarat în aprilie că a intenţionat să o numească pe fiica sa Ivanka la conducerea Băncii Mondiale sau ca ambasadoare a SUA la ONU.

“Este un diplomat adevărat” şi “este foarte bună cu cifrele”, a spus el într-un interviu pentru The Atlantic, precizând că a renunţat însă la idee pentru a nu fi acuzat de “nepotism”.

Cele mai citite

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă