16.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăInternaționalSanna Marin, premierul ”party” al Finlandei și-a cerut scuze pentru o nouă...

Sanna Marin, premierul ”party” al Finlandei și-a cerut scuze pentru o nouă fotografie cu două tinere topless în casa guvernamentală

Prim-ministrul Finlandei și-a cerut scuze după ce a apărut o imagine a unor influenceri topless sărutându-se în timpul unei petreceri private la reședința ei finanțată de contribuabili.

Într-o postare TikTok ștearsă de atunci, două personalități din rețelele de socializare au fost fotografiate sărutându-se și acoperindu-și sânii goi cu un semn „Finlanda” acasă la Sanna Marin.

Liderul în vârstă de 36 de ani, a cărui viață privată a fost recent pusă în lumina reflectoarelor, a confirmat că fotografia a fost făcută la reședința ei.

„După părerea mea, imaginea nu este potrivită. Îmi cer scuze pentru asta. O astfel de poză nu ar fi trebuit să fie făcută, dar altfel nu s-a întâmplat nimic extraordinar la întâlnire”, a declarat ea reporterilor marți.

Poza a fost făcută în timpul unei petreceri private cu prietenii ei la reședința oficială Kesaranta din Helsinki, după festivalul de muzică Ruisrock din iulie, a spus Sanna Marin.

„Am avut o saună, am înotat și am petrecut timp împreună”, a adăugat ea.

Imaginea a fost încărcată și ulterior ștearsă de Sabina Sarkka, în vârstă de 33 de ani, o influentă finlandeză pe rețelele sociale și fostă concurentă Miss World, pe aplicația de socializare TikTok.

Premierul a spus că fotografia a fost făcută într-o baie de la parter și că oaspeții ei nu au petrecut timp în interiorul reședinței, după ce imaginea a provocat preocupări de securitate.

Dar Kimmo Kautio, un politician și jurnalist rival, a împărtășit fotografia ștearsă alături de o imagine a doamnei Marin ținând adunări oficiale în fața unui fundal similar.

Doamna Marin a spus că „aranjamentele de securitate au fost în vigoare în orice moment”, adăugând: „Folosim facilitățile de saună și zona de grădină, dar nu am petrecut timp în interiorul casei Kesaranta, deși toaletele pentru oaspeți de la parter erau folosite”.

Fotografia a apărut după ce Marin, la începutul acestei săptămâni, a fost testată negativ pentru droguri pentru a dovedi că nu a consumat cocaină, după ce videoclipurile scurse au arătat-o ​​petrecând cu celebrități la întâlniri separate.

Sanna Marin a devenit cel mai tânăr lider de guvern din lume când a fost aleasă în decembrie 2019.

Filmările cu petrecerea ei au stârnit întrebări cu privire la capacitatea ei de a guverna în Finlanda.

În decembrie 2021, Sanna Marin a fost forțată să își ceară scuze după ce au fost publicate fotografii cu dansul ei într-un club de noapte din Helsinki până la ora 4 dimineața.

Ea a stat la petrecere până la primele ore, deși știa că fusese expusă la Covid-19.

În ultimele săptămâni, tinere profesioniste, în semn de solidaritate cu aceasta au început să-și împărtășească propriile fotografii cu ele petrecând, cu eticheta pe rețelele de socializare #SolidarityWithSanna.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă