16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăVideoVIDEO: Haos în portul Dover din Marea Britanie - Cozi de zeci...

VIDEO: Haos în portul Dover din Marea Britanie – Cozi de zeci de kilometri

Autoritățile din Portul Dover, care face legătura dintre Europa și Marea Britanie, au declarat că sunt întârzieri mari, din cauza autorităților franceze care au provocat un blocaj, în timp ce turiștii încearcă să își înceapă vacanța de vară.

Operatorii de feriboturi au avertizat pasagerii care călătoresc spre Calais că se confruntă cu întârzieri de până la patru ore la începutul uneia dintre cele mai aglomerate perioade de călătorie, când școlile se închid pentru vacanța de vară.

Directorul general al Portului Dover, Doug Bannister, a declarat că situația reprezintă un “incident critic”. Acesta nu a precizat ce înseamnă asta în termeni practici.

Graham Stuart, ministrul de stat britanic pentru Europa, a declarat pentru Sky News că guvernul a colaborat cu Franța pentru a putea reduce întârzierile.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

1 august devine Ziua naţională a Salvamont România

Senatul a adoptat, în calitate de primă cameră sesizată, propunerea legislativă de instituire a Zilei Naționale a Salvamont România, care va fi sărbătorită în...

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...

Taxele prea mari pe salarii au scos mii de români în stradă

Delegaţia Blocului Naţional Sindical a cerut luni reprezentanţilor Ministerului Finanţelor măsuri privind reducerea fiscalităţii pe muncă şi demararea de urgenţă a unei reforme fiscale,...
Ultima oră
Pe aceeași temă