21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPeste 11 milioane de euro câștigate de un patron de videochat -...

Peste 11 milioane de euro câștigate de un patron de videochat – Nu a plătit nicio taxă

București 2022. Un patron care deținea mai multe studiouri de videochat în Capitală, a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală. Prejudiciul este de aproximativ două milioane de euro.

Conform comunicatului de presă al Parchetului, se pare că în perioada ianuarie 2010 – martie 2015, bărbatul a coordonat diverse activități de tip videochat desfășurate de persoane de sex feminin în beneficiul său. Totul s-a întâmplat în mai multe imobile din Capitală, situate la Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii, Crângaşi, Piaţa Obor, Piaţa Iancului, Calea Moşilor şi Piaţa Romană.

Acesta a câștigat 10.491.761 de dolari şi 1.200.416 de euro, iar banii au ajuns direct în conturile sale din Bulgaria, Ungaria și România, notează Agerpres.

Mai mult, veniturile se pare că nu au fost declarate, iar acesta nu a plătit impozite pe banii câștigați, prejudiciul cauzat fiind de 8.664.209 lei.

În cauză au fost dispuse măsuri asigurătorii asupra mai multor conturi bancare şi asupra mai multor bunuri mobile şi imobile, spun procurorii.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ce poți face în cea mai lungă vacanță școlară?

În perioada de dinaintea celei mai lungi vacanțe școlare din ultimele Sărbători de Paști, părinții au luat cu asalt agențiile de turism pentru a-i...

Peste 7.000 de kilograme de carne de miel cu prețul începând de la 34,99 lei/ kg vor fi livrate online de Freshful

Sărbătorile sunt un prilej perfect pentru a petrece timp în familie, iar preparatele tradiționale sunt la mare căutare. Rețetele de ciorbă de miel, tocăniță...

Aeroportul Internațional „Delta Dunării”- „gaura” neagră a Consiliului Județean Tulcea

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a inaugurat recent, cu mare tam-tam, finalizarea lucrărilor de modernizarea a Aeroportului Internațional „Delta Dunării” de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă