19.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Poliția australiană a salvat o femeie blocată de inundații

VIDEO: Poliția australiană a salvat o femeie blocată de inundații

Imaginile de pe camerele de luat vederi făcute publice de poliția din New South Wales (NSW) au arătat cum poliția evacuează o femeie în vârstă din vehiculul ei pe fondul unor inundații puternice.

Potrivit unui comunicat de presă al poliției, femeia în vârstă de 72 de ani a apelat la serviciile de urgență atunci când nu a putut să își elibereze mașina din cauza apelor.

Mai mulți ofițeri de poliție au ajutat-o apoi să iasă din mașină, unde a rămas blocată timp de aproximativ 45 de minute. Ea a fost dusă la un spital local, unde a fost tratată pentru hipotermie și epuizare.

Ploile torențiale continuă să deverseze apele în bazinele hidrografice din jurul orașului Sydney, care erau deja aproape la capacitate maximă înainte de ultimul potop, în timp ce autoritățile au avertizat că inundațiilor pot persista până la începutul săptămânii viitoare.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

Echipă mixtă română de tenis de masă, calificată la Olimpiadă

Perechea română alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat pentru proba de dublu mixt din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă