17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăTehnologieO faimoasă firmă de automobile de lux extinde garanția la cinci ani,...

O faimoasă firmă de automobile de lux extinde garanția la cinci ani, inclusiv pentru modele electrice

Faimoasa firmă de automobile de lux Jaguar extinde garanția mașinilor sale la cinci ani, inclusiv pentru modelele electrice.

Jaguar lansează o nouă garanție de cinci ani pentru întreaga gamă de autoturisme, inclusiv pentru modelul complet electric Jaguar I-PACE și toate modelele electrice mild sau plug-in hybrid. Toate modelele noi Jaguar vândute în România vor beneficia de 5 ani garanție. Această garanție completă de cinci ani se va aplica atât pentru flote cât și pentru persoanele fizice.

“Jaguar este prima companie de autoturisme de lux care și-a extins perioada de garanție peste standardul de trei ani al industriei. Timp de cinci ani sau 150.000 km, Jaguar va remedia complet gratuit orice defect de fabricație în conformitate cu reglementările garanției. Împreună cu serviciul InControl Remote, care optimizează asistența pentru defecțiuni și include apeluri de urgență automate și capacitatea de a interacționa de la distanță cu vehiculul de oriunde, Jaguar face viața mai ușoară atunci când contează cu adevărat”, anunță un comunicat de presă.

„Garanția extinsă pentru autoturisme noi arată încrederea în calitatea și fiabilitatea Jaguar și are potențialul de a spori valoarea reziduală a modelelor Jaguar cu până la 2%”, explică Ralf Sulzbach, Senior Project Manager Consulting în cadrul Autovista Group.

Reducerea costurilor după achiziție, la automobile de lux

Autovista Group explică efectele extinderii garanției asupra clienților. Prelungirea garanției oferă „o mai mare certitudine a costurilor și predictibilitate prin reducerea costurilor după achiziția unui autoturism, deoarece toate componentele, sau cel puțin majoritatea, sunt acoperite de garanție”.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Incendiul din sectorul 1: Dan Podaru spune că primarul avea datoria de a fi la fața locului. Ce a transmis Clotilde Armand

Primarul Clotilde Armand avea datoria de a fi pe teren, la incendiul de noaptea trecută din sectorul 1, susține Dan Podaru, candidatul PER pentru...

Premieră pentru Lewandowski la Barcelona! Ce performanță a reușit atacantul polonez în meciul cu Valencia

Robert Lewandowski a reuşit primul său hat-trick în campionatul Spaniei, în partida câştigată pe teren propriu de FC Barcelona în faţa Valenciei, cu scorul...
Ultima oră
Pe aceeași temă