21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalKylian Mbappe, mai aproape de Real Madrid

Kylian Mbappe, mai aproape de Real Madrid

Real Madrid este convinsă că Kylian Mbappe își va anunța decizia de a se alătura echipei în următoarele două săptămâni, informează expertul spaniol în fotbal Guillem Balague, potrivit BBC.

Contractul jucătorului de 23 de ani expiră în această vară, iar BBC Sport a anunțat în aprilie că acesta a ajuns la un acord cu Real Madrid.

PSG era pregătită să îi ofere atacantului 150 de milioane de euro la semnătură pentru a-l păstra la club pentru încă două sezoane.

Dar campionii din La Liga se așteaptă ca acesta să își facă publică decizia în scurt timp.

Mbappe urmează să se alăture coechipierilor săi din echipa Franței pentru meciurile din Liga Națiunilor la începutul lunii iunie, iar clubul spaniol anticipează un anunț din partea sa până atunci.

“Real Madrid este încrezătoare că termenii conveniți în trecut vor fi respectați, chiar dacă a încercat să îi schimbe puțin atunci când PSG a venit cu o ofertă uriașă de 150 de milioane de euro la semnătură. De atunci, lucrurile care trebuiau să fie finalizate sunt drepturile de imagine și alte lucruri legate de contract, dar Madridul insistă că termenii personali au fost respectați. Ei sunt încrezători că atunci când va ieși cu decizia sa înainte de a se alătura naționalei Franței, acesta va alege Real Madrid. De fiecare dată când a existat o ofertă de la PSG, mesajul de la Real Madrid a fost ‘nu vă faceți griji’,” spune Balague.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Messi, de neoprit în America! Argentinianul a reușit o nouă dublă și e golgheter în MLS

Lionel Messi a contribuit decisiv la victoria lui Inter Miami cu scorul de 4-1 în faţa lui New England Revolution, după ce a marcat...

Nicușor Dan anunță începerea tratamentelor pentru combaterea țânțarilor

Primarul Nicușor Dan a anunțat că Compania Municipală Eco Igienizare din București a inițiat primul tratament din cele 14 programate pentru acest an, conform...
Ultima oră
Pe aceeași temă