17.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaVedetele de la Hollywood vorbesc despre războiul din Ucraina

Vedetele de la Hollywood vorbesc despre războiul din Ucraina

Vedetele de la Hollywood iau pe covorul roșu din New York și Los Angeles, în umbra invaziei rusești în Ucraina. În ciuda ușurarii de a fi din nou pe covorul roșu după ultimii câțiva ani, pentru multe dintre vedetele de la cea de-a cincea premiu anuală HCA (Hollywood Critics Association) din Los Angeles și la premiera lui Batman din New York, starea de spirit a fost umbrită.

„Simt emoții amestecate… Adică, este frumos să avem oameni care se străduiesc să pună laolaltă acest moment… un fel de sărbătoare a realizării actoriei, care este grozavă. Dar și eu sunt… totul este eclipsat de ceea ce se întâmplă în Ucraina, așa că este puțin din tot. Mă simt îngrozitor pentru oamenii din Ucraina chiar acum”, a spus Nicolas Cage.

Vedetele de la Hollywood au transmis un mesaj legat de războiul din Ucraina

Kenneth Branagh a pășit de data aceasta pe covorul roșu nu ca actor, ci ca regizor al Belfast, o poveste despre majorat bazată pe propria sa experiență personală de a crește în Irlanda de Nord la începutul necazurilor, pe care a comparat-o cu situația actuală în Europa de Est.

„În timpul vieții mele, 30 de ani de violență îngrozitoare și întuneric au fost depășiți, oricât de imperfect, de un dialog foarte greu de susținut, dar care a fost susținut și a dus la 25 de ani de pace făcabilă. Răspunsul este dialogul. Răspunsul este vorba. Răspunsul este concesia. Răspunsul este să încerci să te pui în locul celuilalt. Nu este niciodată, nu este niciodată o invazie”, a spus el.

Premiile au fost programate pentru începutul lunii ianuarie, dar au fost amânate din cauza creșterii cazurilor de COVID în Los Angeles. Evenimentul de anul trecut a avut loc virtual.

Urmărește România Liberă pe Facebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...
Ultima oră
Pe aceeași temă