14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportAre coloană vertebrală! Ce jucător a refuzat valizele cu bani ale chinezilor

Are coloană vertebrală! Ce jucător a refuzat valizele cu bani ale chinezilor

În acelaşi timp, chinezii ar fi achitat şi clauza de reziliere a contractului jucătorului, în valoare de 40 de milioane de euro.

Ben Yedder a venit la FC Sevilla în vara anului 2016, de la Toulouse, un transfer care i-a costat pe andaluzi 9,5 milioane de euro.

Deşi jucătorul cu origini tunisiene a avut rezultate excepţionale sezonul trecut, marcând 30 de goluri (18 în LaLiga) în 54 de meciuri jucate în toate competiţiile, FC Sevilla ar vrea să-l vândă pentru a-şi mai echilibra din balanţa serios afectată de transferurile efectuate în această vară, în valoare totală de 115 milioane de euro.

Însă de Ben Yedder s-au interesat, “timid”, PSG şi Manchester United şi doar gruparea chineză a fost dispusă să puă pe masă banii doriţi de Sevilla.

Jucătorul de 28 de ani a refuzat salariul uriaş oferit de chinezi, pentru că el speră să fie convocat la naţionala Franţei, cu care să evolueze la Euro 2020.

Totuşi, gruparea din LaLiga mai speră încă să-l vândă pe jucătorul care mai are contract până în vara anului 2021, la Sevilla.

Cele mai citite

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

Premieră la Londra: Sadiq Khan a fost reales primar al Londrei pentru a treia oară

Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al...

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...
Ultima oră
Pe aceeași temă