20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCiolacu: Am înţeles decizia CCR şi o să luăm act de ea

Ciolacu: Am înţeles decizia CCR şi o să luăm act de ea

“Sunt părţi din ele (din modificările la coduri – n.r.) găsite neconstituţionale. Aşteptăm, vor veni la Parlament, le vom discuta, presupun că o să avem o nouă abordare, iarăşi o să începem discuţiile cu asociaţiile procurorilor, magistraţilor, cu CSM-ul, cu Ministerul Public, cu Ministerul Justiţiei, să vedem calea care este de urmat”, a precizat Ciolacu, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Întrebat dacă se va ţine cont de toate observaţiile CCR, preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat: “Întotdeauna s-a ţinut cont de observaţiile Curţii, că nu poţi să le eviţi, că altfel devin neconstituţionale”.

“Am înţeles decizia Curţii şi o să luăm act de ea. (…) Nu cred că în septembrie o să începem să lucrăm pe coduri, o să facem un program, totuşi, de discuţii cu, repet, reprezentanţii Ministerului Public, cu Ministerul Justiţiei, cu asociaţiile magistraţilor şi procurorilor”, a completat el.

În faţa sediului PSD au venit şi trei protestatari care poartă un banner pe care scrie: “Voi le-aţi ucis!!!”.

Cele mai citite

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă