20.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSportFotbalLiverpool încă este interesată de Carvalho

Liverpool încă este interesată de Carvalho

Managerul Jurgen Klopp spune că este nomral ca Liverpool să fie încă interesată să-l transfere pe Fabio Carvalho, scrie BBC.

Echipa părea pregătită să semneze cu tânărul de 19 ani, al cărui contract expiră în vară, pentru 8 milioane de lire sterline, dar deal-ul nu a putut fi finalizat înainte de termenul limită.

„Suntem în continuare interesați – ar fi o nebunie dacă nu am mai fi”, a spus Klopp.

Tânărul de 19 ani este un talent remarcabil, care a fost dorit și de Manchester United, Chelsea și Arsenal în timp ce era la Balham FC.

Şeful Fulham, Marco Silva, a declarat că, Carvalho, născut în Portugalia, care a fost convocat și la naționala de tineret a Angliei, este “foarte fericit” la Fulham, în ciuda faptului că înţelegerea nu a fost încheiată.

Fostul jucător de la Benfica, a marcat șapte goluri în 16 meciuri de ligă în acest sezon și ar fi rămas împrumutat la clubul din Londra, care urmărește promovarea, până la sfârșitul sezonului, chiar a picat transferul către Liverpool.

Urmărește România Liberă pe Facebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Start la GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa!. PROGRAMUL COMPLET

Astăzi începe GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa, ce revoluționează cultura barbeque din România! Peste 50.000 de participanți sunt așteptați pe...

A început oficial campania electorală pentru alegerile europarlamentare și cele locale

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi alegerile locale a început oficial astăzi şi se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7,00. Autoritatea...

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...
Ultima oră
Pe aceeași temă