15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăLifestyleFashionCasa de modă Pierre Cardin i-a adus un omagiu fondatorului său

Casa de modă Pierre Cardin i-a adus un omagiu fondatorului său

Casa de modă Pierre Cardin i-a adus un omagiu fondatorului, cu o prezentare futuristă pe podium, având un fundal cu o rachetă din viața reală.

Cardin a murit în decembrie 2020, la vârsta de 98 de ani.

Cu carieră de peste 60 de ani, el a atras disprețul și admirația colegilor designeri de modă pentru simțul său neplăcut în afaceri și a influențat podiumurile cu rochiile sale futuriste cu bule, cu croi și modele geometrice.

Omagiu, denumit Cosmocorps 3022, prezintă ultimele creații ale designerului și ultimele piese ale studioului său, acum condus de nepotul lui Cardin, Rodrigo Basilicati-Cardin.

La nord de Paris, modelele au pășit pe lângă o rachetă Ariane 5, în rochiile clasice, în culori strălucitoare, cu aplicații geometrice.

Urmărește România Liberă pe Facebook și Google News

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Klaus Iohannis, primit la Casa Albă de Joe Biden

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit marţi, la Casa Albă, de preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Şeful statului român efectuează o vizită de...

SNPPC susține protestul de joi al pensionarilor militari: „Incoerența legislativă și discriminarea determină ieșirea în stradă”

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) a transmis, marţi, prin intermediul unui comunicat de presă, că nemulţumirile justificate ale pensionarilor militari s-au...

Macron îl invită pe liderul chinez Xi să viziteze Pirineii

Președintele Franței l-a găzduit marți pe liderul Chinei într-o trecătoare izolată din Pirinei, după ce Xi a vizitat Parisul, într-o călătorie dominată de disputele...
Ultima oră
Pe aceeași temă