19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportLukaku, amendat de Manchester United

Lukaku, amendat de Manchester United

Lukaku (26 ani) s-a pregătit în ultimele două zile alături de echipa Under-18 a fostului său club, Anderlecht Bruxelles. Luni, jucătorii lui United au primit o zi liberă din partea antrenorului Ole Gunnar Solskjaer.

Atacantul belgian se află pe picior de plecare de la Manchester United, de serviciile sale fiind interesate echipele italiene Inter Milano şi Juventus Torino.

În luna iulie, oficialii lui United au respins o ofertă în valoare 54 milioane lire sterline făcută de Inter pentru Lukaku.

Antrenorul formaţiei milaneze, Antonio Conte, a confirmat anterior că belgianul rămâne ţinta sa principală, considerând că Lukaku poate îmbunătăţi jocul lui Inter.

Romelu Lukaku a sosit la Manchester United în iulie 2017, de la formaţia Everton, în schimbul sumei de 75 milioane lire sterline. În sezonul trecut, el a marcat 12 goluri pentru gruparea de pe Old Trafford.

Cele mai citite

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...
Ultima oră
Pe aceeași temă