19.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăȘtirile zileiCutremur înregistrat în zona Vrancea

Cutremur înregistrat în zona Vrancea

Cutremur înregistrat în zona Vrancea, marți după-amiază, la ora locală 15.40. Potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), cutremurul a avut magnitudinea de 3,7.

Seismul, cu intensitatea I, a avut loc la o adâncime de 102 kilometri în apropierea următoarelor oraşe: 90 km est de Braşov, 93 km sud de Bacău, 105 km nord-est de Ploieşti, 105 km vest de Galaţi, 108 km nord-vest de Brăila şi 153 km nord de Bucureşti.

De la începutul lunii decembrie, în România s-au produs 5 cutremure, cu magnitudini cuprinse între 2,6 şi 3,7 pe scara Richter.

Cel mai important seism din acest an s-a produs pe data de 26 mai şi a avut o magnitudine de 4,7. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Emanuel Neacsu
Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Locuitorii unui cartier din sectorul 1, sinistrați, după căderea unui copac

Un copac a căzut pe drumul de acces către cartierul Greenfield din sectorul 1 al Capitalei, locuitorii fiind sinistrați. Arborele căzut a blocat complet drumul...

Optimizarea anunțurilor de închiriere: cum să te diferențiezi într-o piață aglomerată?

Ai o proprietate pe care vrei s-o închiriezi cât mai rapid? Dacă ai încercat să publici un anunț pentru a-ți găsi chiriașul potrivit, probabil...

Când se prăbușește șandramaua useristă nășită de rețea?

Cuvintele “stație”, “rețea”, “releu” fac parte din limbajul codat al sistemului de intelligence, decapitat - din păcate, doar temporar - zilele acestea, prin inculparea...
Ultima oră
Pe aceeași temă