14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiÎncă un mort la spitalul din Cărbunești. Bilanț: 4 victime

Încă un mort la spitalul din Cărbunești. Bilanț: 4 victime

O a patra persoană cu COVID dintre cele transferate în cursul dimineţii de la Spitalul din Târgu Cărbuneşti la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu a decedat.

Este vorba despre o femeie de 62 de ani, a informat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Mihaela Ţicleanu.
Potrivit acesteia, femeia a fost adusă în stare gravă, intubată şi cu saturaţie mică de oxigen.
“A mai fost înregistrat un deces în rândul pacienţilor transferaţi de la Spitalul Târgu Cărbuneşti. Este vorba despre o femeie în vârstă de 62 de ani. A fost adusă în stare gravă la SJU, intubată şi cu saturaţie mică de oxigen. În cursul după-amiezii a suferit un stop cardiac şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare efectuate de medici. Era la ATI din cadrul Spitalului 700”, a precizat Mihaela Ţicleanu, citată de Agerpres.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă