5.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021
AcasăCoronavirusA fost întreruptă furnizarea energiei electrice într-o secție Covid, la Spitalul Județean...

A fost întreruptă furnizarea energiei electrice într-o secție Covid, la Spitalul Județean din Pitești

Un incident a avut loc joi la Spitalul Județean din Pitești, unde a fost întreruptă furnizarea energiei electrice la o secție Covid. Pacienții care aveau nevoie de oxigen au fost conectați la tuburile existente, iar personalul a alertat autoritățile.

Incident la Spitalul Județean din Pitești

Potrivit News.ro, defecțiunea nu a depins de spital. De asemenea, problema a fost remediată în circa 10 minute, însă a fost instalat preventiv un generator pentru a evita eventuale incidente.

”În această după-amiază, în Secţia Pneumoftiziologie – COVID, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, a avut loc un incident. În jurul orei 13: 40, a fost întreruptă furnizarea energiei electrice, în cadrul Secţiei mai sus menţionate, unde sunt trataţi pacienţi diagnosticaţi cu virusul SARS-CoV-2. Cadrele medicale au acţionat imediat”, a transmis, joi, Spitalul Judeţean Piteşti.

De asemenea, sursa citată a precizat că în secție erau internați 30 de pacienți, cei mai mulți conectați la aparatele de oxigen. Astfel, din motive de siguranță, personalul spitalului a apelat la Serviciul de Ambulanţă Argeş. Cel mai recent eveniment tragic a avut loc la Spitalul din Târgu Cărbunești, unde 4 persoane au murit în urma unei explozii.

”Aceştia, comunicându-ne că au disponibil un singur echipaj, prin apel la 112, la ora 13:43, a fost solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş şi al Serviciului de Ambulanţă Vâlcea. Coordonatorul Secţiei, dr. Muntean-Petru Emil, a anunţat conducerea unităţii, colegii acestuia făcând, de asemenea, cunoscută situaţia reprezentanţilor din cadrul Serviciului Tehnic al SJU Piteşti. Din fericire, problema s-a remediat rapid, în aproximativ 10 minute. Pe timpul avariei, pacienţii cu necesar mare de oxigen au fost conectaţi la tuburile existente în Secţie”, au precizat reprezentanţii spitalului.

Cele mai citite

Haine de firmă falsificate au fost găsite la vamă

Haine de firmă falsificate au fost descoperite într-o mașină care le aducea în România din Bulgaria. Un cetăţean bulgar, care conducea mașina, este cercetat...

Investitori în SIF-uri acuză un fost ministru de manevre pe banii lor

Bogdan Drăgoi, fost ministru al Finanțelor, directorul general și președintele Consiliului de Administrație (CA) al SIF Banat - Crișana (SIF1) este acuzat de mai...
00:02:04

Oficial! SUA ar putea modifica momentul eliberării stocurilor de petrol dacă prețurile scad

Vorbind într-un interviu video pentru conferința Reuters Next, secretarul adjunct al Energiei din SUA, David Turk, a declarat miercuri că administrația Biden ar putea...
Ultima oră
Pe aceeași temă