10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăȘtirile zileiCompetițiile sportive, din nou fără spectatori; restaurantele își reduc programul

Competițiile sportive, din nou fără spectatori; restaurantele își reduc programul

Desfăşurarea fără public a competiţiilor sportive şi interzicerea concertelor şi spectacolelor în aer liber se numără printre retricțiile ce vor impuse, de săptămâna viitoare, pentru limitarea cazurilor de infectare cu COVID-19.

“Activităţile competiţiilor sportive vor fi desfăşurate fără public în următoarea perioadă. Sunt interzise concertele, spectacolele în aer liber, iar la nivel de cinematografe, la nivel de teatre, capacitate de 30%, dar cu certificat verde, testat sau trecut prin boală”, a declarat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, într-o conferinţă de presă susținută după ședința în care Guvernul a aprobat noile erestricții.

Şeful DSU a mai spus că restaurantele vor continua să funcţioneze, cu limitarea programului până la ora 21:00, și doar pentru persoanele cu cerificat verde COVID sau care au trecut prin boală.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă