15.5 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialDaniel Craig crede că James Bond nu ar trebui să fie o...

Daniel Craig crede că James Bond nu ar trebui să fie o femeie

Daniel Craig ar prefera să vadă cerul căzând decât să-l vadă pe James Bond jucat de o femeie.

După ce a renunțat la celebrul rol, Daniel Craig a declarat pentru Radio Times că el consideră că există roluri „mai bune” pentru femei decât James Bond.

„De ce ar trebui ca o femeie să îl joace James Bond atunci când ar trebui să existe un rol la fel de bun ca James Bond, dar pentru o femeie?” , a declarat actorul pentru Radio Times.

Declarația lui Craig vine cu o săptămână înainte de lansarea filmului Bond “No Time To Die”, care va avea premiera în cinematografe pe 1 octombrie în România.

Comentariile sale fac ecou celor ale producătorului francizei, Barbara Broccoli, în vârstă de 61 de ani, care a declarat pentru Variety în 2020 că „James Bond poate fi de orice culoare, dar este bărbat”.

Ea a adăugat că ar prefera să scrie noi personaje special pentru femei, decât să facă din rolul principal iconic o femeie.

Viitorul film 007 va fi ultimul în care îl vom putea vedea pe Daniel Craig în rolul lui Bond. După ultima scenă filmată pentru „No time to die”, actorul a izbucnit în lacrimi.

Daniel Craig a jucat în seria de filme spion din 2005, prima sa apariție fiind în Casino Royale.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...

Forţele israeliene anunţă că dețin controlul asupra punctului de trecere Rafah din Fâşia Gaza

Forţele israeliene au preluat controlul asupra părţii palestiniene a punctului de trecere Rafah, de la graniţa cu Egiptul, în sudul Fâşiei Gaza, informează The...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...
Ultima oră
Pe aceeași temă